ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

Η αποκατάσταση επιφανειών μετά από φωτιά είναι μία δύσκολη διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσουμε για να επαναφέρουμε το σπίτι σας στην αρχική του κατάσταση, έτσι ώστε να μπορέσετε να επιστρέψετε πίσω σε αυτό με ασφάλεια.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του συνεργείου μας, εξοπλισμένο με τα κατάλληλα μηχανήματα και καθαριστικά, μπορεί να επαναφέρει το σπίτι σας στην αρχική του κατάσταση, όμορφα - λειτουργικά και πάνω απ΄ όλα με ασφάλεια.


Όλα τα ίχνη αιθάλης και καπνού στους τοίχους, τα δάπεδα, τις οροφές και το καμένο περιεχόμενο ενός δωματίου θα συνεχίσουν να προκαλούν ζημιά στην ατμόσφαιρα του χώρου μετά από μια πυρκαγιά. Επιπλέον, τα υπολείμματα τέφρας, -με την πάροδο του χρόνου-, διαβρώνουν όλες τις επιφάνειες με τις οποίες βρίσκονται σε επαφή, αν δεν καθαριστούν άμεσα και αποτελεσματικά. Επίσης, τα έπιπλα και οι τοίχοι θα παραμείνουν μόνιμα αποχρωματισμένοι και φθαρμένοι, ενώ τα ρούχα και τα επικαλυμμένα έπιπλα δε θα είναι ασφαλή για χρήση και οποιαδήποτε φινιρίσματα, βαφές κ.λπ. θα χρειαστεί να επαναχορηγηθούν.


Kαλέστε μας τώρα για να ζητήσετε προσφορά
Τηλ: 2310 631630 Κιν: 6932 769189